ADHD coaching

 
Hvad er ADHD coaching?

ADHD coaching er en niche indenfor coaching. ADHD coaching har eksisteret siden midten af 90erne i USA og har siden bredt sig langsomt til resten af verden.

Coaching er et ligeværdigt samarbejde mellem coachen og den person, der ønsker at blive coachet.

Hvis du har diagnosen ADHD, kan jeg bl.a. støtte dig i at få større forståelse for din ADHD og samtidig få organiseret dagligdagen, så du får større overblik og mere overskud til at klare de daglige gøremål, indgå i sunde sociale relationer og meget mere. Hvis du ikke har ADHD, men alligevel oplever nogle af de samme udfordringer, vil du også kunne drage nytte af coaching.

ADHD coaching bygger på at skabe struktur og handling. Du får opøvet mestringsstrategier, der kan hjælpe dig til at opnå de ønsker og mål, som er vigtige for dig.

Vi designer i fællesskab et samarbejde, der fuldt ud tilgodeser dine ønsker og behov. På den måde bliver du i stand til at udvikle metoder og mestringsstrategier, der kan motivere dig og få dig til at bevæge dig fremad. At få skabt strukturer, der virker for dig gør, at du bliver bedre til at fokusere og bevare din opmærksomhed, så det bliver lettere at udnytte dine unikke ressourcer til at nå de mål, du sætter dig.

Som din ADHD coach støtter jeg dig hele vejen i processen, som derved gør det muligt for dig at udforske, hvad der virker bedst for dig. Du bliver bedre til at analysere de situationer, du kommer ud for og arbejde frem mod en mulig løsning.

ADHD coaching er støttende, praktiske og konkrete processer, hvor du og jeg arbejder sammen for at identificere og gå efter dine mål. Min rolle som coach er at støtte dig til at få udviklet de strukturer og mestringsstrategier, der er nødvendige for, at du kan fungere effektivt. Du lærer altså praktiske metoder til at klare hverdagens udfordringer. 

For forældre, ægtefæller/partnere og professionelle, der arbejder med mennesker med ADHD, kan en ADHD coach hjælpe til større viden og forståelse for ADHD samt hvordan man evt. får styrket relationen til personen med ADHD.

ADHD diagnosen og den medfølgende adfærd er unik for hver enkelt person, hvorfor det er nødvendigt at anvende forskellige strategier for at støtte den enkelte optimalt. Ved at arbejde tæt sammen med mig som din coach, identificerer vi sammen den bedste måde at støtte personen med ADHD på.

ADHD coaching er et vigtigt element i den samlede behandlingsindsats.

Jeg har samlet en række spørgsmål og svar om ADHD coaching, som kan hjælpe dig til at finde ud af, om et ADHD coaching forløb med mig som din samarbejdspatner er noget for dig.

 

Hvis du er interesseret i et ADHD coachforløb, skal du udfylde kontaktformularen.

Jeg vil derefter kontakte dig, så vi kan aftale et tidspunkt for en gratis

telefonsamtale, hvor vi kan finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

 

 

Følg ADHDkompagniet

ADHDkompagniet - Facebook ADHDkompagniet - Twitter ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - LinkedIn ADHDkompagniet - Pinterest ADHDkompagniet - YouTube

Bogen ADHDs mange ansigter


ADHDkompagniet - ADHD's mange ansigterLæs uddrag af bogen klik her

Dokumentar om ADHD

ADHD & elsker det?!
Læs mere her

ADHDkompagniet

Charlotte Hjorth
Professionelt Certificeret ADHD Coach
PCAC, PCC, ACCG, PACG, CSS

Mobil: 25 78 80 90

Mail

Modtager af Aalykkeprisen 2013

Charlotte Hjorth modtager af Aalykkeprisen 2013

Certificeringer


ICF PCC Charlotte Hjorth

ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - PCAC

ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - ACCG