Forbedret søvn med Zibo kædedyne

 
ADHD er ofte forbundet med søvnproblemer. Det kan bla. være problemer i forhold til at falde i søvn og få en dyb og sammenhængende søvn.
 
Det har længe været kendt, at mange børn, unge og voksne med ADHD har rigtig god effekt af kugledynen fra PROTAC®. Kugledynen består af en masse lydsvage plastikkugler. Kugledynen findes i forskellige størrelser og vægt.
  
ADHDkompagniet - PROTAC kugledyne

Min egen erfaring

Da jeg gennem længere tid selv havde haft problemer med søvnen, overgav jeg mig og kontaktede Afdelingen for hjælpemidler i min kommune og spurgte, om jeg kunne få en kugledyne på prøve. Jeg blev i samtalen introduceret til kædedynen og fik valget mellem en kugledyne eller en kædedyne. Jeg takkede pænt ja til at prøve en kædedyne. Et par dage senere fik jeg den leveret og jeg må ærligt tilstå, at jeg med det samme så frem til at skulle afprøve den samme aften.
 
Da jeg gik i seng om aftenen og tog kædedynen over mig, røg mine tanker straks tilbage til min barndom. Dengang hvor jeg skulle overnatte hos min mormor og blev puttet under hendes tunge dyne, så jeg knapt kunne bevæge mig. Det var en dejlig, afslappende og tryg følelse, der fik mig til at falde i søvn med det samme.
 
Næste morgen da mit vækkeur ringede, blev jeg overrasket over, at jeg slet ikke havde været vågen på noget tidspunkt i løbet af natten, som jeg ellers plejede at gøre. Kædedynen havde hjulpet mig til en dybere og mere sammenhængende søvn og jeg følte mig langt mere frisk og udhvilet og klar til en ny dag.
 
For at være på den sikre side med hensyn til om den kædedyne på 5,3 kg, jeg havde haft på prøve, var den bedste for mig, fik jeg lov til også at afprøve en på 8,2 kg. Den viste sig dog slet ikke at have den samme gode effekt. Den var alt for tung og jeg havde slet ikke har været i stand til at vende mig i løbet af natten. Resultatet var, at jeg om morgenen ikke følte mig udhvilet, men var træt og irritabel og havde ondt i kroppen. Så der var ingen tvivl om, at kædedynen på 5,3 kg passede bedst til mig.
 
Jeg har brugt den siden maj 2012 og jeg har kun tilbage at sige: ”Jeg ELSKER min kædedyne!” 
 
                   ADHDkompagniet - SOMNA kædedyne          ADHDkompagniet - SOMNA kædedyne
   

Mere information om kædedynen                           

Kædedynen består af en række kæder, der er placeret i løbebaner på langs i dynen. Der findes forskellige størrelser og vægt. Du kan læse mere om kædedynen på  Zibo Athene A/S og evt. læse brochuren her.

Kontakt Zibo Athene A/S:

Zibo Athene A/S
Tina Skaarup Blenstrup
Salgs- og produktchef
Ergoterapeut
Jylland og Fyn
Telefon: 40 78 10 94

Zibo Athene A/S 
Christina Sahlertz Raufuss 
Ergoterapeut
Sjælland
Telefon: 40 78 04 14

Læs mere om PROTAC® kugledynen.
 

Følg ADHDkompagniet

ADHDkompagniet - Facebook ADHDkompagniet - Twitter ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - LinkedIn ADHDkompagniet - Pinterest ADHDkompagniet - YouTube

Bogen ADHDs mange ansigter


ADHDkompagniet - ADHD's mange ansigterLæs uddrag af bogen klik her

Dokumentar om ADHD

ADHD & elsker det?!
Læs mere her

ADHDkompagniet

Charlotte Hjorth
Professionelt Certificeret ADHD Coach
PCAC, PCC, ACCG, PACG, CSS

Mobil: 25 78 80 90

Mail

Modtager af Aalykkeprisen 2013

Charlotte Hjorth modtager af Aalykkeprisen 2013