Hvordan foregår ADHD coaching?

Den form for ADHD coaching, som jeg tilbyder, er et tæt ligeværdigt partnerskab mellem dig som klient og mig som coach. Coaching processen består af regelmæssige samtaler (kaldet sessioner) og evt. opfølgning mellem sessionerne. Sessionerne foregår primært via telefon, men kan - hvis det er mere hensigtsmæssigt - foregå ved personligt møde.

Coaching sessionerne drejer sig om, hvad der foregår i dit liv med vægt på at få skabt strategier og metoder, der kan imødekomme de udfordringer, du står overfor. Ved at udnytte de muligheder og  ressourcer, der allerede er tilgængelige, arbejder vi hen imod, at du skal opnå større glæde og succes i dit liv.

ADHD coaching forløbet indledes med en samtale af ca. 2 timers varighed. Her får vi etableret relationen, designet partnerskabet, klarlagt din nuværende situation samt ønsker og mål for fremtiden. Dette foregår ofte som personligt møde hos dig, men kan også foregå via telefonen.

Jeg støtter dig i at definere nogle klare mål, hvorefter vi i fællesskab udarbejder en handlingsplan. Din opgave og ansvar er herefter at foretage de aktive handlinger, der bliver aftalt fra session til session.

Erfaringerne herfra er bl.a. med til at give dig større selvindsigt og en følelse af selv at have indflydelse på dit liv. Du vil opleve, at det er muligt at udvikle nye vaner og sunde overbevisninger, så du opnår større overblik og overskud i hverdagen.

De fleste af mine klienter arbejder jeg sammen med i minimum 6 måneder, men ofte i længere tid afhængigt af ønsker og behov.

Typisk har du og jeg 3 - 4 samtaler om måneden.

Ud over coaching sessionerne tilbyder jeg hjælp til fastholdelse af handlingsplanen (via telefon, e-mail eller sms) samt hjemmeopgaver til styrkelse af coaching processen.

ADHD coaching er et vigtigt element i den samlede behandling.


Hvis du er interesseret i et ADHD coachforløb, skal du udfylde kontaktformularen.

Jeg vil derefter kontakte dig, så vi kan aftale et tidspunkt for en gratis 

telefonsamtale, hvor vi kan finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

 


 

Følg ADHDkompagniet

ADHDkompagniet - Facebook ADHDkompagniet - Twitter ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - LinkedIn ADHDkompagniet - Pinterest ADHDkompagniet - YouTube ADHDkompagniet - Google Bookmarks ADHDkompagniet - Google Plus

Bogen ADHDs mange ansigter


ADHDkompagniet - ADHD's mange ansigterLæs uddrag af bogen klik her

Modtager af Aalykkeprisen 2013

Charlotte Hjorth modtager af Aalykkeprisen 2013