Kan coaching via telefon virkelig fungere?


Ja, coaching via telefon virker endda specielt godt for personer med ADHD. De fleste oplever det mindre distraherende end at mødes ansigt til ansigt. Opfølgning via email giver dig endvidere mulighed for at gemme beskederne på din computer. Samtidig kan det være et rigtigt godt værktøj til refleksion og en stor hjælp til at huske både, hvad jeg har skrevet og hvad du selv har skrevet.

Coaching via telefon kan også være en stor hjælp, når du har brug for at tale om følelser. Det føles mere trygt at sidde i sine vante omgivelser og ikke skulle sidde ansigt til ansigt og tale om emner, der måske kan være vanskelige at tale om.

Derudover sparer du tid og udgifter til transport. Det gør det også muligt for dig at vælge mig som din coach, selvom vi bor langt fra hinanden.Hvis du er interesseret i et ADHD coachforløb, skal du udfylde kontaktformularen.

Jeg vil derefter kontakte dig, så vi kan aftale et tidspunkt for en gratis 

telefonsamtale, hvor vi kan finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

 Følg ADHDkompagniet

ADHDkompagniet - Facebook ADHDkompagniet - Twitter ADHDkompagniet - Charlotte Hjorth - LinkedIn ADHDkompagniet - Pinterest ADHDkompagniet - YouTube

Bogen ADHDs mange ansigter


ADHDkompagniet - ADHD's mange ansigterLæs uddrag af bogen klik her

Modtager af Aalykkeprisen 2013

Charlotte Hjorth modtager af Aalykkeprisen 2013